Enostavno do tujih valut!
Preračunavanje med vrednostmi valut.


Pravni poduk


Opomba: Vsi - obiskovalci in uporabniki spletne strani Valute.si se z uporabo spletne strani strinjajo, da poznajo našo izjavo o varovanju osebnih podatkov in pravni poduk ter da ju sprejemajo.


Varovanje vaših osebnih podatkov in splošni pogoji uporabe

Podjetje Emzito d.o.o., se nepreklicno zavezuje, da bo varovalo zasebnost obiskovalcev in uporabnikov spletne strani Valute.si. Podatkov, ki nam jih boste posredovali preko spletne strani, ne bomo nikoli uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam, razen na zahtevo pristojnega sodišča, ali jih kakorkoli drugače zlorabili.
Pridobljeni podatki se bodo uporabljali zgolj za zagotavljanje maksimalno pozitivne izkušnje pri uporabi spletne strani Valute.si.
Podjetje Emzito d.o.o. bo pri urejanju spletne strani skušalo zagotavljati točnost in ažurnost informacij. Kljub temu pa je njegova kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake v informacijah popolnoma izključena in ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na spletni strani Valute.si. Emzito d.o.o. si tudi pridržuje pravico, da vse informacije, ki so vključene ali dosegljive na tej spletni strani kadarkoli, brez predhodnega opozorila spremeni.
Vsebine objavljene na spletni strani valute.si nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno..
Emzito d.o.o. prav tako ne odgovarja uporabnikom za morebitno škodo, ki bi lahko nastala zaradi tehničnih težav, oziroma zaradi nezmožnosti dostopa do spletne strani ali nezmožnosti uporabe informacij, ki se nahajajo ali izhajajo iz spletne strani valute.si.
Na spletni strani valute.si boste našli tudi povezave na druge spletne strani pravnih in fizičnih oseb, za katere ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in ažuriranje teh strani kot tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih strani.

Piškotki (cookies)

Spletna stran valute.si vam nudi možnost, da si vašo izbiro preračunavanja valut ob naslednjem obisku zapomni, brez da bi si morali ponovno izbirati želeno, in sicer z uporabo piškotkov. Piškotki so alfanumerični znaki, ki se preko spletnega brkljalnika prenesejo na disk vašega računalnika. Ko se ta informacija shrani na vašem disku, naš sistem prepozna vaš brkljalnik in priredi vsebino spletnih strani. Naši piškotki ne hranijo nikakršnih informacij o vašem računalniku ali vaših osebnih podatkov.
Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Avtorske pravice

© Copyright 2007-2016 Emzito d.o.o.
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.
Vsebine spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Emzito d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Valute.si
Emzito d.o.o.

Opomba: Vsebina izjave o varovanju osebnih podatkov in pravnega poduka se lahko kadarkoli spremeni brez vnaprejšnje najave oz. strinjanja uporabnikov.

Emzito d.o.o. is compensated as an affiliate for referring traffic and business to various companies.


< nazaj na valute.si